Menu


Forside
Personale
Tidsbestilling/ Afbud
Undersøgelse og behandlinger
Lukkedage/ ferie
Find vej
Henvisningsregler til behandling
Fertilitetsskanninger
Links
Patientvejledninger
Coronavirus/ Covid-19
Persondataforordning

 

I samarbejde med StorkKlinik i København ønsker vi, at gøre din/ jeres fertilitetsbehandling så let som muligt. Dette gælder også de udfordringer, som der måtte være, med afstanden til StorkKlinik i forbindelse med de ultralydsskanninger, der sikrer den bedst mulige fertilitetsbehandling.

 

Gynækologisk Klinik i Næstved tilbyder dig/ jer derfor at få foretaget ultralydsskanningerne, mens StorkKlinik varetager din/ jeres indledende samtale og efterfølgende insemination, IVF-behandling eller ægdonation/dobbeltdonation.

 

Ultralydsskanningerne i forbindelse med din/ jeres fertilitetsbehandling varetages i Næstved på Gynækologisk Klinik af Speciallæge Anette Grønning med fertilitetserfaring fra tidligere ansættelser på Herlev fertilitetsklinik, som overlæge på StorkKlinik og på fertilitetsklinikken i Holbæk.

 

Ultralydsskanningerne på Gynækologisk Klinik indgår i prisen for din/ jeres behandling med IVF/ICSI og/eller ægdonation på StorkKlinik. Ultralydsskanning ifm. IUI kræver henvisning fra din egen læge.

 

Du er velkommen til at ringe for at høre nærmere om din/ jeres muligheder for at få foretaget fertilitetsskanningerne på klinikken.

 

 

 

  Gynækologisk Klinik | Parkvej 46 C | 4700 Næstved | Tlf. 55 73 10 76